MAJLIS BERBUKA PUASA PROCC MALAYSIA 2011
Salam 1ProCC..Bersempena bulan Ramadhan Al-Mubarrak akan datang ini..Pihak Pengurusan ProCC telah mengaturkan satu Majlis Berbuka Puasa di kalangan ahli ProCC 1MALAYSIA bersama anak-anak yatim..Majlis ini akan dimeriahkAn dengan kehadiran seorang artis baru dan beliau juga bakal menjadi DUTA ProCC..Insyaallah majlis ini juga akan mendapat liputan oleh pihak media..Semua ahli Proton Kelab Malaysia dijemput untuk memeriahkan majlis ini..Diharap rakan-rakan dapat mendaftar&membuat pembayaran segera kerana tempat duduk adalah terhad kepada 100kerusi sahaja..so sapa cepat dia dapat..sekian..tqvm..kerana kita ProCC..
Time : 6.30 pm - 10.00 pm
Date : 06 August 2011
Venue : Hotel Coronade Bukit Bintang, Kuala Lumpur
Price : RM 50.00 Per Adult / Rm 35.00 per child ( 2 years old - 12 years old )
Person Incharge : Maybisz(013-224 2782), Sani(017-670 7221), As_ZoL(012-349 5054)
*PEMBAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN TIMBALAN NAIB PRESIDEN ProCC[MAYBIZS] (MAYBANK - 162106198416) MOHD RIZAL BIN ADBUL RAHMAN..TARIKH TUTUP PEMBAYARAN PADA 28/7/2011..PENYERTAAN TIDAK BOLEH DIBATALKAN SETELAH ANDA MENDAFTAR&MEMBUAT BAYARAN..DIHARAP SETIAP TRANSAKSI&BUKTI PEMBAYARAN DAPATLAH DIEMELKAN KE SAUDARA MAYBIZS (RIEZMAN2001@YAHOO.COM)..SEKIAN, HARAP MAKLUM..
RAMADHAN BUFFET
RM 50.00 net
SALAD AND APPERTIZER
Kerabu makanan laut, kerabu pucuk paku, acar nenas dan timun, acar rampai, rojak buah, ulam-ulam kampong, kerabu mangga muda, Tahu sumbat kuah kacang,
SAVOURIES AND PICKLES
3 jenis ikan masin
2 jenis keropok,
3 jenis Jeruk buah-buahan
SAMBALS
Sambal belachan, sambal mangga, sambal belimbing muda
Budu trengganu, cincaluk, tempoyak
STALL 1
Cucur Udang, cucur ikan bilis,
STALL 2
Satay dengan bawang, timun kuah kacang
SOUP
Sup ayam berempah
MAIN DISHES
Nasi Putih
Nasi Goreng Ikan Masin
Daging dendeng
Kari kambing dengan kentang
Hati ayam masak kicap
Ikan Masak Lemak
Sambal sotong
Masak lemak labu
BAVERAGE STALL
Air Bandung, Air sirap selasih, teh tarik
DESSERT
Assorted Malay Kuih, Dodol, Wajik or Bahulu,
Malaysian Local Fruit, Buah Kurma, Bubur of the day
Sago Gula Melaka, cream caramel, assorted jelly
RM 50.00 net
SALAD AND APPERTIZER
Kerabu makanan laut, kerabu pucuk paku, acar nenas dan timun, acar rampai, rojak buah, ulam-ulam kampong, kerabu mangga muda, Tahu sumbat kuah kacang,
SAVOURIES AND PICKLES
3 jenis ikan masin
2 jenis keropok,
3 jenis Jeruk buah-buahan
SAMBALS
Sambal belachan, sambal mangga, sambal belimbing muda
Budu trengganu, cincaluk, tempoyak
STALL 1
Cucur Udang, cucur ikan bilis,
STALL 2
Satay dengan bawang, timun kuah kacang
SOUP
Sup ayam berempah
MAIN DISHES
Nasi Putih
Nasi Goreng Ikan Masin
Daging dendeng
Kari kambing dengan kentang
Hati ayam masak kicap
Ikan Masak Lemak
Sambal sotong
Masak lemak labu
BAVERAGE STALL
Air Bandung, Air sirap selasih, teh tarik
DESSERT
Assorted Malay Kuih, Dodol, Wajik or Bahulu,
Malaysian Local Fruit, Buah Kurma, Bubur of the day
Sago Gula Melaka, cream caramel, assorted jelly